Ølstykke CykleKlub

C-Holdet

På C-holdet tager vi i mod nye motions cykellister, der vil prøve at køre i klub. Det er holdets opgave at formidle sikkerhed og køreteknik til nye medlemmer, så alle kommer sikkert ud og hjem. Distancer og hastigheder afmåles efter formåen, udgangs punktet fra sæson start er at få kørt en masse kilometer i benene, og derved styrke grundformen og køretiden vil være mellem 1½ og 2 timer.

Vi vil i stor udtrækning kører faste ruter henover foråret, det giver bedre mulighed for at nye medlemmer lærer ruterne at kende, og bedre mulighed for at træne kørerteknik når terrænet indbyder til det. Da vi til tider har ryttere, der er aspiranter til B-holdet, vil der undervejs være mulighed for at køre små strækninger/bakker hvor de der har benene til det kan komme af sted. Vigtigst er det dog at vi ALTID kører samlet og samlet hjem fra vores turer.

Undervejs i sæsonen vil vi gradvist indføre ny ruter og distancer, men vi har altid plads til at tage i mod nye ryttere i klubben

Bonustræning!! Vi har allernådigst fået lov til at køre med T-holdet om tirsdagen, så husk nu at man om tirsdagen er at betragte som ”hjælperytter” på C-holdet.

Vi er sikre på der venter en masse sjove timer i sadlen når sommersæsonen går i gang – vi ses på cyklen!

C - Holdkaptajnerne

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Login

nach oben