Ølstykke CykleKlub

B-Holdet

Velkommen til B holdet 2017

B-holdet  er for den glade motionist som gerne vil køre hurtigt, men også sikkert. Har du intentioner om at køre rigtigt stærk, så er det via os du kommer i form til at køre med A holdet. 
  
B-holde t vil altid køre efter mottoet "God stil". Vi tænker os om, når vi cykler, og tænker sikkerhed for både dig, din cykelmakker og ikke mindst den øvrige trafik. 
  
Vi træner tirsdag, torsdag og søndag. Når vi begynder sommertræningen søndag d. 3. april vil vi begynde med en gennemsnitsfart på ca. 26-28 km/t. Dette gennemsnit vil løbende stige henover sæsonen, og midt på sommeren, og resten af sæsonen vil farten være omkring 30 - 32 i snit. Det betyder, at vil du være en del af B holdet, så gælder det om at træne med fra begyndelsen af sæsonen, og når du er forhindret, måske flere gange i træk, så må du selvtræne. Ellers bliver det ikke sjovt at køre med. Som udgangspunkt venter vi altid, men skyldes det manglende form, så kan det ikke forventes at hele feltet skal nedsætte farten på grund af een rytter. 
  
Træningsturene  vil som udgangspunkt, på hverdage, være på små 60 km. Søndagen er turen på ca. 75 - 90 km. Tirsdag køres der som ofte intervaltræning. Vi cykler hen hvor vi kan dele os op i hold, og så give den gas på en rundstrækning. Torsdag vil vi frem til ca. 1. juni køre fast bakke tur. Det er en rute på ca. 55 km. hvor vi når op på ca. 450 hm. Søndag køres der lang tur hvor alle følges ad, men på forskellige steder vil der være mulighed for sprint på nogle strækninger. 
  
B-holdet  afslutter alle træninger med at samles, og evaluere dagens træning. 

Vi glæder os til ny sæson. 

Bedste cykelhilsen fra kaptajnerne Kenneth, Klaus, Tim, Henrik og Brian. 
  
PS. Husk vi er frivillige kaptajner, og ikke er mere forpligtet end øvrige medlemmer. Det gælder også i forhold til træning. Vi kan være forhindret, også hvis vejret er sofavejr. 
 

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Login

nach oben