Ølstykke CykleKlub

A-Holdet

Kaptajner: Preben Rasmussen og Per Grønholt samt Martin Kølbæk og Frank Licht til at 'styre' de hurtigste.

Træner:
Tirsdag og torsdag  kl.17.30 fra Græstedgård og
søndag kl.9.30 fra Græstedgård.

A-holdet er for de mere seriøse motionister, der ikke går af vejen for lidt konkurrence i form af bakke- og byskilte spurter. Dog uden at sætte sikkerheden over styr.

Da niveaet på A-holdet spænder bredt, samt en del af A-holdets opgave også er, at tage godt imod de veltrænede B-hold ryttere. Vil vi i høj grad benytte Onsdagen til at træne på rundstrækninger. Her vil vi dele op alt efter, hvad vi træner (eks. rulle skift, viftekørsel eller Intervaller). Dette gøres for at sikre, at alle får trænet igennem uden der er nogen der føler sig ”mast”. Turene om onsdagen ligger på omkring 75 km -+, Eller ca. 2-2,5 time.

Om Søndagen køres en længere tur, Forventeligt omkring 90-120 km eller ca. 3-3,5 Time. De kan i høj grad være præget af spontanitet undervejs, Vi vil sjældent benytte os af rundstrækninger, men der kan indlægges afstikkere og loops, så de hurtigste også får brændt ”krudtet” af uden at ”mase” resten. Der vil dog altid være en der har ansvaret for dagens rute.

Da det på A-holdet forventes man passer sin træning, derfor så hører det også med at henvise dem der ikke har den nødvendige form tilbage til B-holdet.
Vi Kører ud og hjem sammen og der ventes ved punkteringer. Det forventes også, at man hjælper hinanden undervejs, Dvs. Tænk over om der kunne være nogle der har brug for læ eller måske et skub.

Husk, at vi ligesom på B-Holdet er frivillige kaptajner, derfor kan det ikke forventes, vi altid har planlagt, hvad der skal foregå på dagens træning.

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Login

nach oben